Aan wie levert Green Supply?

We zijn vaste leverancier van vele tuinaannemers, tuinarchitecten, aannemers van beplantingswerken, steden en gemeenten en vele andere organisaties die planten en bomen nodig hebben. Meestal worden we naar verloop van tijd de vaste leverancier van onze klanten (één leverancier biedt vele voordelen: vaste contactpersoon, vereenvoudigde administratie en vooral de vele telefoons en kilometers die u uitspaart).

Wat kunnen jullie dat een andere boomkwekerij niet kan?

We mogen zeggen dat onze meerwaarde ligt in het feit dat onze kennis van planten en bomen uitzonderlijk groot is; tevens hebben we meer dan 300 leveranciers in België, Nederland en Duitsland waarvan wij enkel het beste uitkiezen om aan u te leveren. Eén druk op de knop en we kunnen u een offerte toesturen voor eender welke soort of aantallen. De leveringen gebeuren stipt en zijn verzorgd; en er wordt voldoende gecommuniceerd met de klant.

Kan ik een moeilijk te vinden artikel aanvragen?

We kunnen ongeveer 50.000 verschillende artikels aanbieden. Het spreekt voor zich dat Lavandula of Lonicera nitida iets makkelijker te vinden is dan bijv. Dak-Liquidambars of voorgeleide linden in pot gekweekt. Voor ons maakt het geen verschil uit. We zoeken tot we het vinden.

Wat is de gemiddelde leveringstermijn ?

Vier tot vijf dagen levertermijn wordt gevraagd voor plantenlijsten met verschillende soorten en maten planten. Er kan sneller geleverd of afgehaald worden na afspraak. Meestal geldt dit voor kleinere bestellingen of grotere hoeveelheden van 1 soort.

Kunnen we planten of bepaalde partijen reserveren?

Het is mogelijk om reeds in de zomer of een paar weken voordien planten te reserveren. Ook voor ons is het makkelijker te weten als u bijv. een groot project heeft met een groot aantal planten. Deze kunnen wij reserveren bij de kwekerijen en afroepen als u ze nodig hebt.  Heeft u bv. een project met veel bomen, dan kunnen we deze samen met u reeds in de zomer uittekenen bij de kweker.  

Kunnen we advies verwachten over bepaalde soorten die we niet zo goed kennen?

We brengen u graag op de hoogte van nieuwigheden met onze nieuwsbrief, die reeds naar meer dan 2.000 professionelen verstuurd wordt. Uiteraard "vertalen" we moeilijke artikels naar een leverbare soort (bijv. verkeerd geschreven namen, Nederlandse namen) of adviseren we een andere soort met betere eigenschappen.

Voor meer advies : info@greensupply.be t.a.v. Pieter Schollaert.

Hoe bestel ik best: e-mail, fax, telefonisch ?

U kan prijzen aanvragen en planten bestellen via fax, e-mail of via de website. Liever niet telefonisch om misverstanden te vermijden.

Hoe kunnen we zeker zijn van de geleverde kwaliteit, zonder de planten gezien te hebben?

Wij kunnen enkel garanderen dat de geleverde planten voldoen aan strenge eisen. Voor delicate planten sturen we eerst een foto op. We hebben tot nu toe zelden planten retour moeten nemen. Kwaliteit is de eerste vereiste voor een langdurige klantenrelatie.

Mag er ook afgehaald worden?

Uiteraard kan er afgehaald worden. Dit is zeker de bedoeling voor kleinere bestellingen of voor spoedorders. Graag afhalen tijdens openingsuren.

Worden er ook planten verhuurd ?

Planten kunnen niet gehuurd worden.

Worden verpakkingsmaterialen aangerekend?

Leeggoed wordt ALTIJD aangerekend en gecrediteerd (zie voorwaarden met betrekking tot leeggoed).

Voor steden en gemeenten geldt dit niet; leeggoed wordt bijgehouden in aparte administratie.

Zijn er speciale kortingen voor grote(re) hoeveelheden?

Prijzen kunnen steeds besproken worden. Voor grotere hoeveelheden of grote projecten kunnen we samen de beste deal sluiten.

Mogen we onze klanten meenemen naar Gistel ?

Je mag je klant meenemen en hier planten laten uitkiezen, maar in geen geval mag de particulier alleen planten komen halen. Ook bij leveringen op de werf worden geen bons met prijzen meegegeven.

Zijn de prijzen jaarrond gelijk ?

De prijzen worden rond september opgemaakt; de offertes blijven geldig tot 30 dagen na opmaak ervan. Er bestaat altijd kans op prijsschommelingen wegens bepaalde tekorten of overaanbod op de markt.

Is er een minimale afname-hoeveelheid ?

Eén plant of 100.000, het maakt geen verschil uit in onze work-flow.  Hou er wel rekening mee dat er een bepaalde minimumaankoop nodig is voor franco leveringen.  Voor prijzen van transport kan u steeds terecht op sales@greensupply.be.

Hebben jullie alles op voorraad ?

We houden onze voorraad bewust beperkt. Elke dag rijden we met onze vrachtwagens op en aan om steeds verse planten te kunnen leveren. Wat hier in voorraad staat, zijn grotere solitairs en courante artikels voor bestellingen van elke dag (bijv. bodembedekkers, Buxus bol, ...).

Ontwerpen jullie ook tuinen ?

Wij doen geen ontwerp of aanleg van tuinen. Leveringen van al uw plantgoed is onze enige zorg. We kunnen u eventueel wel in contact brengen met klanten die daar erg bedreven in zijn.

Houden jullie ook uitverkoop ?

Er is steeds de mogelijkheid om einde seizoen speciale voorwaarden te bekomen voor onze voorraad (vanaf juni tot september). Dan worden de voorraden opgeruimd voor het nieuwe seizoen.

Betalingswijze?

Betaling binnen 30 dagen na factuurdatum, tenzij anders overeengekomen.

Verkopen wij enkel levend groen of ook andere producten?

We verkopen potgrond, boompalen, gronddoek, boomschors en turf, maar zijn toch gespecialiseerd in alles wat groen is en leeft.

Ook open op zaterdag ?

Zie openingsuren.