Betrokken leverancier van groen

Green Supply Nurseries is een toegewijde partner voor professionele groenvoorzieners en is gespecialiseerd in verzorgde afleveringen van kwalitatieve bomen, karaktersolitairen, haag- en massiefplanten.


Vraag uw offerte aan

Uw ideale partner

 • ONE-STOP-SHOP BOOMKWEKERIJ

  Naast een enorm aanbod van karakter-solitairen uit eigen kwekerij maken we uw projectlijsten graag compleet.  Als totaalleverancier nemen we de zorg voor het verzamelen, de kwaliteit en de service graag op ons, zodat u, project na project, zonder zorgen creatief kan afwerken.

 • JAARROND LEVERBAAR

  We helpen er graag voor zorgen dat u het jaarrond de gewenste beplantingen kan blijven aanplanten. Zo kunnen we alle solitairen op vraag voorzien van een kokoskluit of Airpot, waardoor we de door u gekozen bomen in het late voorjaar én gedurende de zomermaanden kunnen blijven aanleveren in hun best mogelijke staat.

 • Goede kwaliteit aan gunstige prijzen

  20% van het plant-budget maakt vaak 120% van het karakter van uw project uit. De toegevoegde waarde van de beplanting is erg belangrijk. Beste kwaliteit voor een eerlijke prijs !

 • Betrouwbaarheid en stiptheid

  U bent zeker van een vlotte en verzorgde levering op de gewenste dag, op de depot of op de werf na afspraak. Alles compleet en van bovengemiddelde kwaliteit.

Klanten

 • Tuinarchitecten

  Tuinarchitecten

  Voor elk project, klein of groot, komen we samen met u steeds tot het gewenste resultaat via kwekerijbezoeken, fotomateriaal en op maat gemaakte offertes.

 • Tuinaannemers

  Tuinaannemers Tuinaannemers

  Tuinaannemers waarderen vooral het comfort van vlotte leveringen, snelle offertes met meerdere keuzemogelijkheden en de geruststelling dat alles steeds in orde is, werf na werf.

 • Openbaar groen

  Openbaar groen Openbaar groen

  Naar openbaar groen toe hebben wij naast een commerciële ook een adviserende functie, en streven wij naar een optimaal resultaat van aanplantingen en projecten. Duurzaam groen begint bij Green Supply.

Assortiment

Blader door deze foto's en ervaar onze top kwaliteit.

Referenties

" Leveringen op maat zorgen voor een resultaat met meerwaarde."

Christobald Poncelet, Jardin & Paysage

Referentie tonen

"Open communicatie en flexibiliteit zijn belangrijke troeven voor een goede leverancier."

Stijn Phlypo, Tuindesign

Referentie tonen

"Voor totaalprojecten zorgt een goede leverancier voor maximale efficiëntie, werf na werf."

Bart Monbaliu, tuinonderneming Monbaliu bvba

Referentie tonen

"Als plantenliefhebber word ik graag op de hoogte gehouden van verbeteringen in het assortiment. Door de mailings van Green Supply ben ik altijd mee."

Carl Vulsteke, Vulsteke tuinen bvba

Referentie tonen

"De beplanting moet altijd goed zijn; het uitblijven van klachten en retours zorgt er voor dat ik een pak minder stress heb."

Francis Van de Cotte Tuinen

Referentie tonen

"Een hoge werkdruk vereist een leverancier die erg flexibel en meegaand is. Green Supply maakt waar wat beloofd wordt."

Tom Van den Broucke, Plan-t

Referentie tonen

"Snelle offertes met meerdere keuzemogelijkheden zorgen ervoor dat wij ook een hogere score halen in het binnenhalen van projecten."

Olivier Van Parys, Linea Hortus bvba

Referentie tonen

"Het is erg leuk om abstracte vragen van klanten te kunnen transformeren in concrete leveringen."

David Leneer, Leneer Tuinen bvba

Referentie tonen

"Ook in het drukke plantseizoen kan ik rekenen op stipte en complete leveringen. Dit zorgt voor continuïteit op verschillende werven tegelijk!"

Pieter-Jan Bullynck, Insight Outside bvba

Referentie tonen

"Zou het kunnen, één leverancier die alles van beplanting kan leveren op kwalitatief niveau? Mijn antwoord is volmondig: JA !"

Gerdy Verstraete, Tuinen Verstraete bvba

Referentie tonen

"Klanten die snel resultaat willen, kunnen we nu makkelijk aanleveren. Ook voor grotere maten kan ik bij Green Supply terecht."

Manu D'Haenen

Referentie tonen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. U kan zich hier inschrijven.

Reels

Bekijk ons reels