Over ons

Een woordje over onszelf

één goede leverancier voor al uw beplanting

Green Supply belevert al sinds 2008 de tuinaannemers op een bovengemiddeld niveau. We zijn meer partner dan leverancier, wat zich uit in een erg nauwe samenwerking.

Het ganse pakket

Van vaste plant in P9, over haagplanten met draadkluit tot meerstammigen van 6 meter, er is niets zo leuk als een leverancier die kan instaan voor het ganse pakket tuinplanten.

Just-in-time

Leveringen 'just-in-time' zijn onze specialiteit. 's Morgens vroeg leveren op de werf, alles compleet, zorgt voor een boost in uw bedrijfsvoering. Ook leveringen met een kraanwagen of deelleveringen voor grote projecten vormen geen probleem.

Professioneel

Offertes worden erg professioneel aangeleverd in een pdf en excel - formaat, met eventueel fotomateriaal op aanvraag. We geven ook steeds graag meerdere keuzemogelijkheden op zodat u binnen uw budget de juiste keuzes kunt maken.  

Blijf op de hoogte

We stimuleren graag de tuinarchitect en de tuinaannemer. Via nieuwsbrieven en deze website informeren we u omtrent de laatste nieuwigheden en interessante partijen planten.

Missie

Green Supply engageert zich om uw bedrijfsleven een stuk aangenamer te maken: minder kopzorgen i.v.m. inkoop van planten met daaraan gekoppeld het uitzicht om een versnelling hoger te kunnen schakelen.

Download onze bedrijfsfolder
PDF | 1,25 MB

Engagement

"Eén van de leukste aspecten aan Green Supply is dat de klanten meegroeien met ons bedrijf. Onze doelstelling is min of meer dat onze partners 'verslaafd' worden aan onze manier van werken.

Menig tuinaannemer stond vroeger zelf in voor de toelevering van planten: zoeken, verzamelen, rondbrengen,...  Dankzij Green Supply worden deze kosten en tijdsverlies omgezet in het kunnen factureren van bijkomende werven.

Ook het kluwen van administratie, bijhouden van leeggoed, het moeten mensen wegsturen van werven om planten te halen, het gevloek als de levering niet naar behoren of niet compleet is,... kan verleden tijd worden.

We nemen graag de uitdaging aan om de hoge verwachtingen in te lossen. Ons team is er klaar voor !"

Pieter Schollaert,
Zaakvoerder en trajectverantwoordelijke

Work flow

Een dag bij Green Supply

Green Supply is dé leverancier van bomen en planten aan groenprofessionals. Het aanvoeren en leveren van planten is een intensieve bedrijvigheid en vergt veel organisatie en planning. Deze timelaps video toont het dagelijks aanvoeren en leveren van planten door Green Supply.