Over ons

Een woordje over onszelf

één goede leverancier voor al uw beplanting

Green Supply belevert al sinds 2008 de tuinaannemers op een bovengemiddeld niveau. We zijn meer partner dan leverancier, wat zich uit in een erg nauwe samenwerking.


Groter groen

Over de jaren heen zijn we ons gaan specialiseren in bomen, meerstammige bomen, haag- en massiefplanten, vormsnoei enz. 
Het best plantgoed garanderen we door enkel planten aan te leveren uit de beste kwekerijen van over gans Europa. Bekijk ons assortiment

In onze eigen kwekerij kan u kiezen uit honderden meerstammen, van 250cm tot 800cm, alsook erg veel Quercus ilex en quercus suber hoogstammen en meerstammen. Leveringen zijn altijd mogelijk.  's Morgens vroeg leveren op de werf, alles compleet, zorgt voor een boost in uw bedrijfsvoering. Ook leveringen met een kraanwagen of deelleveringen voor grote projecten vormen geen probleem.


Professioneel

Offertes worden erg professioneel aangeleverd in een pdf en excel - formaat, met eventueel fotomateriaal op aanvraag. Daarnaast streven we ernaar om u steeds meerkeuze opties aan te bieden zodat u beslissingen kunt nemen die het best passen binnen het budget van uw klant.

Bovendien staan we altijd klaar om ondersteuning te bieden wanneer u hulp nodig heeft. Onze in-house tuinarchitecten zijn op elk moment beschikbaar met advies en een antwoord op al uw vragen.


Blijf op de hoogte

We stimuleren graag de tuinarchitect en de tuinaannemer. Via instagram, facebook, nieuwsbrieven en deze website informeren we u omtrent de laatste nieuwigheden en interessante partijen planten.


Missie

Green Supply engageert zich als partner voor het leveren van kwalitatief groen.
Ook op onze kwekerij streven we naar de allerbeste kwaliteit bomen door alleen erg karaktervol plantgoed te gebruiken in de productie van onze Airpot solitairen.

Onze bomen her-groeien niet alleen perfect, ze inspireren en brengen elk ontwerp tot leven.Engagement

"Eén van de leukste aspecten aan Green Supply is dat de klanten meegroeien met ons bedrijf. Onze doelstelling is min of meer dat onze partners 'verslaafd' worden aan onze manier van werken.

Vele klanten stonden vroeger zelf in voor de toelevering/zoektocht van planten: zoeken, verzamelen, rondbrengen,...  Dankzij Green Supply worden deze kosten en tijdsverlies omgezet in het kunnen factureren van bijkomende werven.

Ook het kluwen van administratie, bijhouden van leeggoed, het moeten mensen wegsturen van werven om planten te halen, het gevloek als de levering niet naar behoren of niet compleet is,... kan verleden tijd worden.

We nemen graag de uitdaging aan om de hoge verwachtingen in te lossen. Ons team is er klaar voor !"

Pieter Schollaert,
Zaakvoerder en trajectverantwoordelijke

Sociale media

Green Supply kan je makkelijk volgen op 
instagram
Facebook  
Mailing ontvangen via Mailchimp