31  maart  2020

Beste klanten,

Wij willen u graag meedelen dat wij opnieuw volop aan de slag gaan bij Green Supply.

De laatste weken waren bijzonder heftig voor ons allen, we hopen dat onze gezamenlijke inzet spoedig resultaat zal opleveren.

Maar het is en blijft hoogseizoen, als verantwoordelijk bedrijf willen we er in deze moeilijke periode zijn voor zowel onze kwekers als onze tuinaannemers.

De voorbije week hebben wij achter gesloten deuren de tijd genomen om intern één en ander te herbekijken, zodat we onze medewerkers in een zo veilig mogelijke omgeving terug te werk kunnen stellen.  Dat blijft natuurlijk onze prioriteit.

Concreet :

- U kunt vanaf heden weer uw bestellingen aan ons doorgeven, wij leveren ten vroegste uit vanaf volgende woensdag 8 april.  

- Tot aan de zomervakantie kunnen planten niet meer bij ons afgehaald worden.  Aan onze klanten-afhalers vragen wij om de bestellingen zo veel mogelijk te groeperen, contacteer ons voor uw leveringsvoorwaarden.

- Een bezoek op onze kwekerij/voorraadpleinen kan, maar enkel op afspraak en mits naleving van de regels van social distancing.

- Ook voor onze chauffeurs nemen wij maatregelen.  Leverbons zullen voorlopig enkel elektronisch worden toegestuurd, wij vragen u om bij levering de regels van social distancing aan te houden én er voor te zorgen dat losplaatsen zeker mooi verhard zijn zodat er niemand moet helpen en het lossen alleen –of met zo weinig mogelijk contact- kan gebeuren.

Wij zijn er van overtuigd dat we u met deze maatregelen in dit moeizame voorjaar op een verantwoorde manier nog zoveel mogelijk van dienst kunnen zijn.

Heeft u hierbij vragen dan mag u ons steeds contacteren !

Draag goed zorg voor jezelf en je naasten.